søndag 15. mai 2011

Felix 5 mnd.

Felix og resten av F-kullet fra Silogårdens Kennel er 5 mnd i dag. Det sammer er Ask og hans kullsøsken. Gratulerer alle sammen <3
Vi har vært på kjøretur i dag for å tilbringe litt tid sammen med mine foreldre. De er bobilentusiaster og tilbringer mye av sommeren og deler av vinteren langs landeveien i bobilen. Denne helgen har de vært i Skibotn, et lite sted ved Storfjorden som er en fjordarm i innerst i Lyngen.
Været har vært fantastisk denne helgen, så vi griller og koser oss. Det skyer litt til når vi skal spise så vi setter oss inne. Men årets første jordbærdessert nytes utendørs;-)

Felix plages ellers litt med tannfellingen, akkurat nå har han en løs hjørnetann i underkjeven. Og den er enten i veien eller litt vond for avogtil er han oppe med labben ved munnen. Jeg har jo ikke funnet noen av de små fremtennene som han har mistet, men de siste dagene har jeg funnet ett par jeksler. Og de legges selvsagt som alle melketenner i vannglass til tannfeen ;-)

4 kommentarer:

 1. GRATTIS Felix:) Jag lyckades gräva ut en liten tand ut Figo's mun igår kväll när han skulle svälja den så jag har EN tand!!!Alla andra är puts väck:)

  SvarSlett
 2. Bitte och Fanny16. mai 2011 kl. 17:26

  Jag har hittat två! Vad får Felix av tandfen?

  SvarSlett
 3. Jag har tre! Men så har jag också dragit ut två av dem själv. Precis som med mina egna pojkar har jag känt på tänderna varenda dag och när en av dem hängde så löst att den lutade åt sidan, så tog jag tag i den och sa ett-två-tre och lyfte ut den. Inget motstånd alls! Den skulle ha ramlat ur av sig själv ändå. Likadant dagen därpå, så nu har jag en liten samling... Jag tycker Frodo luktar lite äckligt i munnen nu när han tappar tänder. Inget får han av tandfén heller. Snygg bandana/scarf du köpt till Felix! // Mona med Frodo

  SvarSlett
 4. Kanskje jeg får gjøre som du Mona, dra ut de som er løs. Hehe .. han har nå to løse tenner. Begge hjørnetennene nede, så når han mister de så vil han virkleig være litt tannløs.

  SvarSlett