torsdag 25. april 2013

Treningsglede...

... eller rettere sagt mangel på glede. Bølgedalen min er dypere enn først antatt. Og jeg kommer ikke opp igjen :-( Vi trener ikke, eller mer riktig sagt, vi trener ekstremt lite. Litt trening blir det på de daglige turene våre, men ikke lydighetstrening eller søkstrening.
Det "gode" med at vi ikke trener er at Felix er blitt mer stille i bilen. Han stresser riktignok enda og piper litt, men han bjeffer ikke lenger. Han har stakkars ingen store forventninger til disse bilturene for tiden.

Jeg har planer om å trene lydighet, men det har jeg også hatt de siste 3 mnd...uten at det har skjedd så veldig mye. Og jeg har planer om spor og søkstrening.
Til helgen SKAL Felix få gå årets første spor på barmark. Og selv om jeg mangler treningsglede for tiden så ser jeg frem til treningen.Jeg håper at den blir bra, så bra at vi kommer oss igang igjen... x fingrene for oss..dvs meg.


2 kommentarer:

  1. Alla har sina "svackor" i motivationen att träna och kom ihåg Att träna hund ska vara SKOJ!!!!
    Och det är inte alltid man tycker att det är så kul, saker händer i livet och då får man sätta vissa saker "på hyllan" och ta upp det när man känner att NU vill jag!!!!

    KLEM!

    SvarSlett
  2. Takk Eva :-) Den treningen vi holder på med nå er gøy. :-) Så får jeg bare håpe at lydighetstreningene blir morro igjen også.

    SvarSlett