søndag 30. september 2012

Søndagstur til Rundfjellet

Eg hadde egentlig planer om å gå helt opp på Lille Blåmann/Stålhovet, men eg sov alt for lenge og siden eg ikkje helt vet hvor lang tid jeg ville bruk oppover, så våget eg ikkje gå videre fra Rundfjellet og opp. Det blir mørkt rundt kl 19, og eg har ikkje lyst å rote rundt der oppe i mørket.  Turen opp til Rundfjellet er en fin liten tur på ettpar timer, tur-retur.
Felix er selvsagt med :-)

Utsikta mot Kjølen.

..Store Blåmann..

mot Tromsdalstiden.. som har fått snø på toppen.

Håkøya, Tromsøya og fastlandet 

Utover Kaldfjorden Store Blåmann til venstre og Kjølen til høyre.

Denne unge mannen rullet seg i kumøkk på turen...om han forstår hvorfor han må dusje er uvisst. Men å dusje er tydeligvis ikke like morro som å rulle seg i møkk...

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt vad vackert ni bor! Jag tror nog att någon gång i framtiden kommer jag och Frodo dit för att fjällvandra. Precis lagom att vara ute i ett par timmar, tycker jag, även om vi ofta vandrar 3-4 timmar på lördagarna och söndagarna med Frodo. Han blir ju aldrig trött!

  Vilken liten äckelhund som rullar sig i komockor :-) Känner igen det där med att duscha inte är populärt...

  SvarSlett
 2. Suck, så gudomligt vackert. Vi måste bara komma och fjällvandra (vi också). Han ser lite mörk ut i synen unge herrn där han står i duschen!

  SvarSlett
 3. Dere er velkommen alle sammen :-)Felix blir faktisk trøtt eller lei? Han oppfører seg iallefall som en galning innimellom. Kryper sammen, gjør invitter til lek, springer valperace, kryper sammen, springer og sånn kan han holde på i flere minutter på enkelte turer. Han gjør dette bare når vi er på tur alene. Er vi på tur med en annen hund så gjør han det aldri og derfor tror jeg dette egentlig er et utslag av at han synes det er litt kjedelig :-) Og det kjedelige er vel å gå i line med meg på slep..

  Ang badingen så er det noe han ikke liker men stilletiende finner seg i..

  SvarSlett