tirsdag 11. desember 2012

Mørketidstur til Sørtinden.

Felix og jeg har flere ganger den sisten tiden tatt turene våre på noen øde områder for at han skal få springe løs, og for at jeg skal bli vant til å gå med trugene. Lørdag var vi på tur til Sørtinden. Vi har veldig lite snø og den snøen som er er knallhard,og tildels isete. Det ble endel springing på Felix da jeg kjørte litt innkalling på han og vi lekte med kongen hans. Springing på skaresnø i nedoverbakker er ikke så smart fikk vi erfare, han var nemlig sår på potene etterpå. Og da vi hadde "mor ser på utsikten pause" på toppen så oppdaget jeg blod i snøen :-/  Det ble en roligere tur nedover, ingen innkallingstrening eller lek med kongen. Likevel var vi fornøyd med turen begge to. Felix er jo som et barn i en godisbutikk når han får springe løs. Han elsker det. Han springer jo mye løs når vi er på trening, men da er han jo på jobb og tuller ikke med snusing,herjing eller   rulling i snøen. Jobb er jobb :-) og så er det deilig å få være løs uten å være på jobb også :-)
Jeg har tatt noen bilder og filmet litt, glemte imidlertid å skru av kameraet da vi hadde fotoseanse midtveis, og batteriet var derfor tomt da vi kom på toppen, derfor ingen bilder fra toppen denne gang.


Ikke lett å stoppe eller få satt seg når det er så bratt og glatt. Han dytter borti meg idet han kommer inn og får ikke satt seg riktig fordi han sklir bakover :-) Men han vet iallefall hvor han skal <3

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! Skönt för Felix att få springa lös ibland, utan någon särskild anledning. Vi brukar också göra en 20-minuters biltur för att kunna släppa Frodo när vi är lediga på lördagar och söndagar, det är det värt! Ibland åker vi ännu längre för att hitta nya skogar och obebyggda områden. Tycker lite synd om Felix att ni har skare, för man skär sig ju på islagret... Hoppas ni får ny, mjuk snö ovanpå!

    SvarSlett
  2. Fina Felix!! Trist med såren på trampdynorna men det händer så lätt!!!

    SvarSlett