tirsdag 15. februar 2011

Ventetiden

Det er nå kun noen få dager igjen til jeg reiser sørover for å hente hjem lille Felix. Jeg gleder meg og gruer meg. Gruer meg til den lange kjøreturen og gleder meg til å få tatt den lille krabaten i øyesyn:-) Sist jeg så han så var han 3,5 uker og den gang visste jeg ikke at den lille "brune" valpen skulle bli min;-)
Selvsagt gleder meg veldig til vi er tilbake i Tromsø og kan starte på den nye tilværelsen vår sammen.
Jeg har de siste ukene lest masse om det å ha hund, om læringspsykologi og det å ha valp i hus, og jeg oppdaget at jeg slettes ikke vet så mye om det å ha hund selv om jeg har hatt det i 14 år...?? Og jeg må si at det er et under at gamle Zippo ble som han ble. Jeg aner at jeg ikke kan ta mye av æren for den fantastiske hunden:-)
Jeg har også vært på shopping. Felix må jo ha "ting", ett sted å sove så en Bia Bed er kjøpt inn samt noen leker, nytt halsbånd og ny lenke.
Jeg har meldt oss på valpekurs og 9.mars skal vi sammen med andre valper bli kjent med instruktørene fra Oslo Hundeskole avd Tromsø. Og det tror jeg kommer til å bli morro og lærerrikt.
Jeg er veldig spent på hvordan Felix og jeg blir sammen. Klarer jeg å være konsekvent? Klarer jeg å gi Felix ett godt hjem? Klarer jeg å gi også denne hunden ett bra liv? Og blir vi et "dream team" eller ett mareritt? :-)
Med alle disse tankene i hodet går vi over i ett nytt døgn og timene frem til jeg igjen får se Felix er blitt litt færre ;-)Fine lille Felix, ca 8 uker gammel. Bildet er tatt av Eva på Silogårdens Kennel.


5 kommentarer:

 1. vad kul att Felix har fått en blogg!! Det ska jag berätta för honom:)

  Kennelmatte

  SvarSlett
 2. Han e så fin atte :o) og æ trur ikke du kommer til å slite med d å være konsekvent... "Tante" glede sæ til han kommer :-))

  Gro

  SvarSlett
 3. En flott liten hund ;) Blir spennende å få følge med dere her! Og håper vi treffes på fjellturer etterhvert!!

  Klæm fra Rita

  SvarSlett
 4. Har vert og hilst på gutten , han var så fin at ..... Lystra både nei og sitt . Dette får du nok til Heidi . Lykke til :)

  Hilsen mormor :)

  SvarSlett