fredag 8. april 2011

Hva er det med enkelte mennesker??

Jeg er forbanna, sinna og lei meg på Felix sine vegne.  Vi har akkurat kommet inn fra kveldsturen vår og da vi var nesten hjemme kommer en Flatcoated retriver hanne springende imot oss. Løs, bjeffende og med eieren 50 meter unna. .. Den store sorte hunden kommer springende ut fra mørket og Felix blir selvfølgelig kjemperedd. Jeg skvetter  litt jeg også men jeg ser at hunden ikke er aggressiv eller sinna han er bare brå,  leken og stor. Og fryktelig langøret!!
Eieren roper og roper og klarer å få hunden til å komme mot seg etter noen forsøk der hunden har bråsnudd og kommet settende mot meg og Felix igjen. Felix har søkt trygghet mellom beina mine og han står der og bjeffer hysterisk til Flatcaoaten er på god avstand. Når eieren endelig har fått kontroll på hunden sin så ber jeg om at de må få hilse ordentlig slik at Felix skal forstå at den andre hunden ikke er farlig eller så skummel som førsteinntrykket har gitt. Damen som eier Flatcoaten svarer meg ikke, hun tar bare hunden sin i stramt kort bånd og marsjerer forbi oss på god avstand... som om vi??? skulle være farlige...  Jeg ber igjen om at de skal få hilse men hun bare går!!  Jeg blir stående målløs tilbake og kan bare se på at kjerringa  går. Jeg får be til høyere makter, alver, nisser ,tusser og troll om at Felix ikke nettopp lærte at store sorte hunder er skumle og farlige. SUKK... jeg lurer virkelig på hva den dama tenkte på???

5 kommentarer:

 1. Du har ju en livsfarlig vakthund, Heidi! En korsning mellan rottweiler och dobbermann, det ser man ju långa vägar. Säkert skulle Felix slita retrievern i stycken om damen lät sin hund hälsa på din! Det måste man komma ihåg...

  Jag har råkat ut för liknande. Okej att folk blir rädda för en stor, vuxen beauceronhanne men en liten valp?! Som gömmer sig mellan dina ben, dessutom.

  Kram från Mona med Frodo

  SvarSlett
 2. :-) hehe ja han er virkelig skremmende den 4 mnd og 17 kilo tunge Felix...og det er jo nettopp det hun lærte sin egen hund, nemlig at Felix er farlig, så det er muligens ikke bare lille Felix som får "følgeskader" etter "møtet" i går.

  SvarSlett
 3. Ja herregud....förstår dig att du blev arg!! Jag var med om flera sådana incidenter när Silo var valp/unghund och JÄVLAR så arg jag var varje gång!! En gång hoppade en stor hane över ett staket och skulle attackera Silo men OJOJ så arg jag blev! Jag slet Silo bakom mig och vrålade som en galning på hunden som skulle attackera! han blev ganska liten och han kom adlrig fram men jag skakade av ilska länge efter det!! Ingen ägrae kom ut heller fast hela gatan hörde hur jag skrek! Suck...

  SvarSlett
 4. Problemet är inte vad hon tänkte på - problemet är att hon bevisligen inte KAN tänka! Jag blir så trött på hundägare som inte ska ha hund egentligen. Lycka till och hoppas att du snart möter stora svarta hundar med vettiga ägare./Karin

  SvarSlett
 5. Det har du helt rett i Karin. Jeg tror dessuten at hjernen kortsluttet. For ikke bare beviste hun at hun ikke tenker, men uhøflig kan en vel også si at hun var når hun ikke med ett eneste ord eller gest beklagde at hun ikke hadde bedre kontroll på hunden sin.

  SvarSlett