fredag 1. april 2011

Felix 15 uker

Det skjer ikke så mye nytt med oss om dagen. Felix er flink til å være alene hjemme og vi trener fortsatt på kontakt, innkalling, å gå ved fot, å sitte og å bli :-)  Og for ikke å glemme, vi jobber fortsatt med at han ikke skal bite... Og bare for å si det sånn, de på jobb mener jeg ser mishandlet ut,siden jeg er full av risp og blåmerker  :-(

Vi har gått endel turer sammen med Tika og Jens, og det er så morro og bra for både Felix og meg. Jeg får mange gode tips og Felix får sprunget av seg masse energi og vi får øvet på innkalling, å gå ved fot og å sitte med forstyrrelser fra en annen hund. Noe som bare er helt Supert!!
Jeg tenker hver gang vi har truffet de at jeg skulle ha tatt bilder av hundene sammen, men jeg glemmer det hver gang.(gullfiskhukommelse :-) )

Ellers så feiret vi 15 ukersdagen på onsdag med besøk hos veterinæren. Felix fikk sin 1. Rabies vaksine, og han har fått hundepass :-). Neste vaksine er om litt under 4 uker. Vi fikk også veid den lille krabaten og han er nå 15.65kilo.  Og egentlig er han vokst seg så stor at han skulle hatt ett annet bur i bilen... Jeg jobber med det, så i løpet av de nærmeste ukene skal et annet bur være på plass.

For at Felix skal lære forskjell på når det kan være drag på båndet og når båndet skal være slakt så har jeg nå kjøpt en sele.  hehe dere skulle sett Felix første gang jeg tok den på ham :-) Han var ikke så veldig fornøyd, og forsøkte å bite i alle deler av selen som han kunne komme til :-) Men allerede i løpet av den første dagen med selen så var det helt ok. Jeg må riktignok bestikke han litt for å få den på uten kamp, men med mer øvelse så går det seg nok til :-)

Da vi var ute i gårkveld traff vi på en 12 uker gammel Berner sennen valp som bor ett par hus bortenfor oss. Kjempemorro!!
Det kan bli en morro lekekompis å ha i tillegg til de andre hundevennene vi allerede har fått oss :-)

På valpekurset i dag gikk det veldig bra, Felix blir som vanlig veldig sliten mot slutten av timen og blir da ukonsentrert, men likevel gjør vi det så bra at instruktøren mener at vi kan gå rett over på grunnkurset når valpekurset er ferdig. Jeg skal tenke litt på det, for det går ett til kurs vi kan ta litt seinere, så jeg må bare bestemme meg for om jeg vil ta utfordringen nå og ta grunnkurset med en så ung hund som Felix tross alt er...

Hamna, Sandessundet og Kvaløya en deilig og solfyllt marsdag :-)


Felix i sin nye sele :-) Her har han hentet "kongen" som jeg har kastet. Han er ganske flink til å bringe den tilbake til meg og har lært ordet "slipp" :-)

Snøbading er fine greier :-)1 kommentar:

  1. Gratulerer med "halvrund dag" til Felix! Godt å se at det går den veien matmor vil med biting, trening osv!

    SvarSlett