mandag 26. september 2011

Spor

Vi rakk bare ett spor i kveld før det ble mørkt. Men også det gikk bra! :-)
På grunn av misforståelser da vi la ut sporene ble sporet vårt krysset av en annen sporlegger. Dette sporet ble gått først og Felix fikk virkelig en nøtt å knekke da han skulle gå en stund etterpå. Han brukte litt tid der sporet var krysset men fortsatte etter litt kontrollering på det sporet han skulle. 2 vinkler så lett som bare det og sporslutt med belønning. Det er såå morro når vi får det til! :-)

Felix sitt elevmerke i NRH er kommet :-) Stilig!

Silogårdens Felix : Elev i NRH


2 kommentarer:

  1. Vilket fint elevmärke med reflexband! Jag måste säga att Felix är enormt duktig som klarar av att spåra så bra och dessutom när några andra har korsat hans spår. Vilken kille!

    SvarSlett
  2. Ja, sett i lys av lørdagens dårlige sporforståelse så overrasket han meg også :-) Sporet hans var jo litt eldre enn det som krysset. Og det kryssende sporet ble gått først, så det ble ikke bare krysset av sporgåer men også av hund, hundefører og treningsansvarlig! Ble så imponert over han da han fant retningen ut av mylderet med fert :-) Beste lille hunden... som alle synes er så stor. Noe jeg ikke kan forstå :-) <3

    SvarSlett