mandag 5. september 2011

Trening :-)

Vi har i går og i dag trent sammen med NRH. Felix har gått 4 spor og vi får fine og nyttige tilbakemeldinger som vi forsøker å lytte til og ta lærdom av :-)
I mellom Felix sine spor så har jeg deltatt i runderingstreningen til de andre hundene. Og i dag har jeg også fått demonstrert et ID søk. Kult! Fantastisk hva de hundene kan!
I nærheten av treningsfeltet i dag foregikk det leirdueskyting og skuddene reagerte han ikke nevneverdig på. Da jeg tok han ut av bilen for å gå det første sporet så snudde han seg etter lyden men satt i ro som han hadde fått beskjed om.
I morgen er det hviledag :-) og onsdag er det agilitykurs igjen. Det blir morro :-)
Til helgen skal vi delta på en treningssamling for medlemmer i Norske Redningshunder. Kjempespennende!

2 kommentarer:

  1. Felix är ju jätteduktig som kan göra så olika saker som spår, agility, räddningshundträning och även lyckas bra på utställningar. Undrar om han fick Fannys del av förståndet för vi kan ju inte ens få fanny att gå fot ;). Han kommer garanterat at bli en superbra räddningshund.Ett stort lycka till i helgen!

    SvarSlett
  2. Takk :-) hehe du får huske på at vi nettopp har startet med alt dette, og da er ikke kravene så store. Det er langt opp og frem for å få til alle drømmene og tankene. Det er ikke sikkert det blir til så mye, men da håper jeg at jeg kan si at vi hadde mye morro underveis. Og vanvittig glad er jeg jo i den lille rakkeren uansett :-)

    SvarSlett