fredag 23. september 2011

Gårsdagens tur til Sørtinden

På vei opp møter vi på noen reinsdyr. Vi har vinden med oss og Felix oppdager de ikke før vi plutselig har de 20 meter forran oss. ..Og Reinsdyr er litt skumle synes Felix.
Jeg måtte jobbe litt med han for å få han til å slutte å bjeffe og dra i båndet. Men etter flere forsøk fikk vi passert de  på et ordentlig vis. Uten drag i båndet og uten bjeffing. ..Takk tålmodighet og supergodbiter :-)


...skal vi snart gå videre eller?? Skulle ikke vi videre oppover??...

På Sørtinden, denne gang i sol og med flott utsikt over Vengsøya og havet  <3

Nede igjen og Felix tar en liten dukkert. Han kaster seg her etter leken sin

...tok deg!...
Etter det lille badet bar det rett inn i en solvarm bil og hjem. Deretter var det noen timer med hvile før vi dro på lydighetstrening med NRH. Og for ei bra økt vi hadde!! Kontakt,lineføring og innkalling har vi i følge instruktøren "stålkontroll" på ... hehe de skulle bare visst...og sett oss i andre settinger. Det er ikke alltid vi har like mye kontroll nei. Men, morro er det når vi får det til så bra som vi gjorde det i går.
Hjemmelekse til neste gang er å forsøke å få Felix til å ville holde gjenstander i munnen... Det er noe vi ikke får til. Han spytter de ut fortere enn noen kan tenke seg :-/ Noen som har ideer for hvordan jeg skal få dette til? Han skal bite over gjenstanden og holde helt til han får beskjed om å slippe...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar