lørdag 17. desember 2011

Felix og bestevennen Ask

Vi har i dag møtt Ask og Martha. Og jeg var veldig spent på hvordan dette møtet ville bli. De har ikke sett hverandre på flere mnd, de er fulle av hormoner og Felix har jo hatt sitt...dvs det ser ut for at han har tatt minst skade av biteepisoden og at jeg kanskje er den som har slitt mest og fortsatt er skeptisk.... Kanskje på tide for meg også å riste av meg episoden, se fremover, kose meg med det som skjer "her og nå" og ikke leve i fortiden??

Men for et rørende møte dette ble. De var så glade for å se hverandre igjen! Og så fint de leker! Ingen knuffing, bare stillferdig lek og springing <3 <3
hehe..ta meg om du kan..sier Felix ..

Fine bestevennen Ask <3


Og fineste Felix ;-) <3

 Jeg har her forsynt meg grovt av bildene til Martha, jeg håper hun tilgir meg for det :-)Under er bildene jeg selv har tatt..kvalitetsforskjeller??? nja.. men d skyldes ikke fotografen.... :-)


3 kommentarer:

  1. Se framåt! Underbara bilder på två bra hundar som umgås och leker. Så härlig fart i bilderna. Man blir riktigt glad av att se dom leka. Livsglädje och spring i benen!

    SvarSlett
  2. Vad härligt det ser ut! De leker verkligen fint med varandra. Jag tror säkert att Felix kommer ihåg att Ask är en vänlig själ och att de alltid har haft roligt tillsammans - det som hände med den andra hunden har han nog inte blandat ihop med denna vänskap. Jag tror säkert hundar kan skilja på sånt.

    SvarSlett
  3. Fine bilder som forteller om to flotte hunder som har det topp i lag :))) Klem fra mamma

    SvarSlett