fredag 6. januar 2012

Felix hjelper til med å rydde julen ut..

Siden Felix helt klart kjeder seg og tydeligvis får litt for lite å bryne hodet sitt med om dagen så tenkte jeg at "her må noe gjøres!" Onsdag denne uken hadde jeg seinvakt og formiddagen ble da brukt til blant annet å rydde jula ut av huset. Og for at Felix også skulle få noe å gjøre så fikk han hjelpe litt til. Jeg plukker ut noen av julegjenstandene jeg har, de som jeg mente kunne tåle håndteringen hans og brukte de som apportgjenstander. Og Felix han var med på leken :-) <3
...julemusa...

...nissegutten...

...nissejenta...

...lysmansjetten...

...og til slutt, juleduken...
I tillegg til apporttreningen så ble det to turer ut, og jeg la på litt mer lengde på turene. Han fikk også en runde med ett av søksbrettene til Nina Ottesen. Han er jo også generellt roligere på ettermiddag kveld enn han er på dagtid så kveldsvakten min gikk greit også for Felix... Huset stod urørt da jeg kom hjem :-))
Kan bare si at jeg gleder meg veldig til såret er ordentlig grodd og vi kan begynne å trene med NRH igjen...

2 kommentarer:

  1. Duktiga Felix som hjälper sin matmor att städa!! Jätte fina bilder:) vad duktiga han har blivit till att apportera!!

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant. Godt med en hjelpende labb ;-) Og ja han er ganske flink til å apportere, han er riktignok litt løs i bittet enda og det hender litt for ofte at han mister det han henter, men han plukker gjenstanden opp igjen og kommer inn til meg med den. Forhåpentligvis blir han fastere i bittet etterhvert.

    SvarSlett