søndag 29. januar 2012

Livet er jo ikke bare jobb og trening...

...Livet er også lek og morro :-) Torsdag var vi ute på tur med Martha og Ask.Og det er alltid kjempeskøy! :-)
Solen var tilbake over horisonten den 21 januar. Fortsatt er den ikke synlig alle steder...siden vi har valgt en av de mørkeste "krokene" denne dagen så får vi bare se den skinne på fjellene.


Vi har lite snø...enn så lenge... men masse is!

I alpinanlegget står snøkanonene å går for fullt...Ingen av guttene brydde seg om støyen fra de... Og snø det er jo bare morro :-)

"Stillingskrig"? Pause?

En liten sliten? <3

2 kommentarer:

 1. Ni bor ju så fantastiskt vackert - men är det inte jobbigt att inte få se solen på så länge?
  Underbara bilder på Felix och kompisen! En fråga - när Felix får springa lös så här med en annan hund - hur länge låter du honom göra det? Och orkar Felix hålla på längre än den andra hunden? Fanny har ju en intensitet som få verkar kunna matcha...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er jo vant til mørketiden så jeg tenker ikke så mye på det egentlig. Jeg synes tiden går så fort og jeg blir ikke preget av mørket som mange kan bli, så jeg er nok skapt for å bo her oppe:-)Og selv om vi ikke har så mye lys mellom 21 november-21 jauar så har vi som regel litt snø, det gjør at det ikke virker riktig så mørkt. Jeg synes det var værre og mørkere å bo i Bergen feks, hvor det ikke er så mye snø om vinteren, bare svart våt asfalt..

   Når han først får springe løs så får han være løs så lenge turen varer. Torsdag var vi ute i nesten 1 og enhalv time og guttene var løs hele tiden. Felix er den viltre, den som har størst fart, og den som springer mest. Han er derfor den som først blir tom for energi:-) Det bekymret meg litt tidligere, men når jeg ser hvor mye mer han springer enn de andre vi pleier å "leke" med så er det igrunnen ikke så rart. Det er full fart hele tiden.:-) Han restitueres derimot fort og når de andre sover resten av dagen så er Felix "full-ladet" igjen innen ettpar timer.

   Slett