fredag 3. februar 2012

Lys i tunellen....anelse av håp om å lykkes?

...det er nesten så jeg ikke tørr snakke høyt om dette. Enn om det er tilfeldig? Enn om vi allerede seinere i dag eller i morgen er tilbake i gamle takter??
Felix og jeg har de siste dagene hatt flere passeringer som har gått STRÅLENDE. Jeg velger riktignok å styre oss litt unna de vi møter, men allerede før vi møter andre hunder så har jeg ettpar dager opplevd at Felix når han ser andre hunder snur og kommer til meg, til min venstre side.(om han da har gått litt forran meg). Og siden jeg velger å passere andre med en veibreddes avstand så går det SÅ bra...jeg er egentlig helt overveldet. Riktignok snakker jeg oss forbi og har godbiter klare som han får når vi har passet. Men det har ikke vært bjeffing, eller "gurgling" eller forsøk på å komme seg over veien til den andre hunde..dvs bortsett fra ved ett tilfelle. Vi møtte noen som sliter med det samme som oss :-/ Og da den andre hunden startet med sin bjeffing/gurgling/snerring så var det som å slå på en bryter hos Felix...muligens jobbet ikke jeg godt nok med Felix akkurat da, for han bjeffet tilbake og ville over veien til den andre hunden.... Jeg tror at jeg muligens var litt "kjepphøy" av de andre veldig bra passeringene og slappet litt for mye av, jeg tror at om jeg hadde jobbet litt mer  så hadde vi klart det... Moralen er dermed: "ikke krev for mye", og "jobb!"
hehe..gleder meg allerede til neste tur, til neste passering for å se hvordan det går :-)

5 kommentarer:

 1. GRATULERE .... så bra :))) Klem fra mamma.

  SvarSlett
 2. hehe mamma. Vi er ikke i mål enda. Så "hold your horses!" ;-)

  SvarSlett
 3. Hvis det var dere jeg så gå forbi idag her i Hamna, så har dere jo blitt kjempeflinke nå i forhold til tidligere i vår! :D Godt jobba! Hilsen hun med Border Collien i Oterveien (som har slitt med det samme, og jobba i uendelige tider med å få det til.) PS: Jeg er ikke SÅ stalker som det høres ut til, for ifølge han som har Kenny (eller hva det nå er han heter) så var det bare tre beauceroner i tromsø, og han hadde to. Så da var det lett å finne dere ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe :-) helt i orden. Bare hyggelig at folk kjenner oss igjen, særlig når det gjelder noe så hyggelig som dette. Den passeringen var litt utenom det vanlige, og ja vi sliter enda med å passere andre hunder. Noen ganger går det bra, andre ganger er det helt forferdelig :-/ Jeg var veldig fornøyd med den passeringen forbi hos dere. Vel måtte han krysse forran meg og snu for å se på dere men, med slakk line, myk stemme, og ros for at han stod i ro, så valgte han å sprette rundt og komme tilbake til meg fremfor slite i lina og bjeffe hysterisk mot dere. Kanonbra!

   Slett
  2. Mhm, jeg la også merke til at han valgte veldig riktig forbi oss :) Lykke til videre! Dere er flinke som gjør noe med det, er ikke alle som gidder det ;)

   Slett