onsdag 1. februar 2012

Nytt seletøy og tur

Jeg har kjøpt ny sele til Felix, en trekksele. Med strikkline og magebelte til meg.


...innimellom stopper han opp og gløtter bakover...

Uvant dette for Felix, å få gå forran med lett drag i linen....

Vi er egentlig ikke så høyt oppe her, men vi belønnes med litt utsikt og en stripe av sollyset bak skyene.

3 kommentarer:

 1. Jag ska köpa en sele till Frodo imorgon, så att han kan få dra barnen på kälke. Vi har fina skidspår och hårt packad snö här. Blev Felix trött av att dra dig eller märktes det ingen skillnad mot en vanlig tur?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var en tur til fots så han fikk ikke dratt så veldig mye.Men litt hjelp hadde jeg opp bakkene :-) Han ble kanskje litt mer sliten enn vanlig på denne turen, men jeg tenker nok han ville vært enda mer sliten om belastningen bak hadde vært større. Nå var det også slik at han hadde "hoppet over" frokosten i dag så da jeg merket at han begynte å gå tom så var nok mangelen på mat hovedgrunnen... Ellers så tenker jeg å ta det med ro enda en stund fremover så han ikke belastes for mye, og særlig i så bratt terreng som det er her på denne turen.Men om vi er på tur på ski ett sted der det er tilnærmet flatt så skal han få lov til å springe iallefall et lite stykke, med meg på slep :-)

   Slett
 2. Ja, det ser brant ut och eftersom de inte är fullvuxna så ska man väl inte anstränga dem.
  Har du sett min blogg? Jag köpte en sele som minsann norska skidlandslaget har tagit fram! Det ska bli spännande att testa den nu när vi har så kallt och vackert väder.

  SvarSlett