onsdag 2. mars 2011

F-kullet 11 uker.

Felix, resten av F-kullet og Ask er 11 uker i dag. Gratulerer!!
Dagen er feiret med lek og morro sammen med Ask ved hundeklubbens lokaler i Kroken. De leker fint sammen når de leker og jeg blir like forundret hver gang vi møtes over at de ikke herjer mer enn de gjør.
Ask har lyst til å leke men Felix har oppdaget hvor morro det er å grave....
Når vi er sammen med Martha og Ask blir det litt trening også. Vi trener på kontakt, og at det er jeg og Martha som skal bestemme når de får hilse på hverandre. Vi trener på at hundene skal ha fokus på oss selv om det er andre til stede. Og vi trener på innkalling. I dag fikk Felix og jeg også øvd litt på å gå ved fot. Vi har jo trent på dette hjemme men det er kjempemorro å gjøre det på en så stor plass og med andre til stede som lett kan virke forstyrrende på konsentrasjonen. Men det gikk så bra. Jeg ble faktisk positivt overrasket  :-)

Nå i kveld har vi vært å gått tur ved ett av de mest trafikkerte områdene i Tromsø. Dette området ligger like ved flyplassen og jeg hadde sjekket på nettet avgangstider og landingstider for at vi kanskje kunne få med oss litt flystøy også.
Turen langs veien gikk fint og han reagerer ikke på bilene når de kjører forbi på litt avstand. I gata hjemme så har han en tendens til å ville springe mot bilene når de passerer.
På turen bort mot kullverten under flystripa så fikk vi oppleve en flyavgang. Felix stoppet opp ett lite øyeblikk, fulgte flyet med blikket, men fulgte villig med videre da jeg snakket til han. Han var ikke redd, eller engstelig bare fasinert tror jeg :-)

Da vi kom hjem fikk vi besøk av lillesøster og vesle Marcus. Og Felix som jeg trodde kom til å være litt rolig siden vi hadde gått tur og han hadde opplevd noe nytt, viste seg fra sin Pirayaside  :-)

Vi har forøvrig fått vår første skade på inventaret i leiligheten. Gardiner som går helt ned til gulvet kan innimellom være veldig fine å leke i synes Felix, og her ser dere resultatet.

3 kommentarer:

 1. ;)
  Gratulerer med dagen :)

  Ja ja, litt "svinn" må du regne med.....Og Felix skulle vel "bare" tøffe seg litt for besøket??

  Bra dere ellers har hatt en flott dag, med både kos og jobbing ;)

  klem fra storesøster ;)

  SvarSlett
 2. Vad skoj att ni tränar ihop, herregud jag måste oxå komma igång med att träna!! Du är så duktig med Felix och det är jätte bra att du får fart i oss andra:) Grattis Felix och Ask och alla andra på 11 veckors dagen!!!

  SvarSlett
 3. Gratulere med dagen !
  Ser ut til at Felix er en liten tøffing .... ikke barebare for en liten valp og gå ut i den store verden ,men det høres ut som han takler det bra :)Ikke så farlig med gardinene vel , et påskudd til fornying . Håper at været har roa seg å at der får ei god natt , opplagt til nye eventyr i morgen . Klem fra mamma :)

  SvarSlett