fredag 18. mars 2011

Fint vær og kurs :-)


Felix og jeg har hatt en kjempefin dag :-) Først så sov vi lenge. Og da vi kom oss ut så gikk vi en fin, men litt lang tur. Felix var ganske sliten da vi kom hjem. Vi utforskete en av "stiene" på nordøya og vi fant noen riktig fine steder :-) Jeg kjenner jeg gleder meg til godværsdagene som selvsagt kommer. (optimist?) Felix og jeg trenger ikke å gå så veldig langt for å kose oss i vårsola. I mårra eller i helga så blir det pakking av sekken og ut på kosetur for oss, om været er bra selvsagt :-)


Vi leker med Kong'en i lysløypa

kul kis?

Vi tar en avstikker fra lysløypa og finner et område som vi gleder oss til å bruke neste godværsdag. Sekken er allerede pakket og kakaoen er på kok... :-)

Det er ikke så lett å sitte i ro synes Felix...

Men, :-) innimellom klarer han det også.


Vel hjemme igjen er det tid for en liten hvil :-)
Felix vil imidlertid ikke hvile alt for lenge, det skjer jo så mye morro ute! :-)
Det blir en liten hvil likevel, men seinere var vi ute igjen.
Vi leker :-)I kveld har vi vært på kurs, og Felix klarte ikke å holde konsentrasjonen veldig lenge om gangen, kanskje det har blitt litt mye i dag? Eller kanskje jeg krever for mye av ham?  Vel, uansett så får vi mye ros. Alle på kurset får det. På kurset har vi trent på kontakt  og innkalling. Vi har gått tur og vi har miljøtrent inne på univeritetsområdet. Masse biler og mennesker og Felix som kan være litt ukonsentrert har ikke "gått" etter bilene i dag og han har klart menneskemengden veldig bra :-)
Etter at vi kom hjem så har han vært såååå god, og det er egentlig sjeldent. Jeg har kunnet kose med han uten at han har bitt etter meg hele tiden og det gjør meg så glad og fornøyd :-)2 kommentarer:

 1. Så fine bilder :) Følger med dere selv om det ikke kommenteres hver dag ;)
  Så bra at dere får mye ros på kurset ;) Positiv forsterkning er bra vettu!! Og som unger er sikkert valper veldig lett å avlede....eller distrahere....
  Gleder meg over at dere har kosa dere uten bitinga hans :) Du vet jo hva du kan glede deg til etterhvert ;) Han "vokser" vel av seg den bitinga.......hehe

  Storesøsterhelgeklem <3

  SvarSlett
 2. Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Klarblå himmel, gnistrande snö och fina skidspår. Här i Stockholm har vi fått ännu mer snö - igen! - men solen skiner och det är vackert ute.

  Jag tycker att bilden på Felix när han ligger vid fönstret är så fin.
  //Mona med Frodo

  SvarSlett